Oplevelser

10 måder du kan tjene penge udendørs

At skulle tjene penge behøver ikke nødvendigvis at være ensbetydende med, at man sidder indenfor på et kontor dagen lang, eller er hårdt fysisk aktiv som håndværker. Den teknologiske udvikling har gjort, at man kan tjene penge online uden at røre en finger og samtidig kunne befinde sig udenfor.

Mange vælger at skabe en parallel mellem deres outdoor liv og deres økonomiske status. Her ses en liste over måder, hvorpå man kan tjene penge udendørs ved at sælge ting eller services;

  1. Opsaml vildfarne golfbolde
  2. Lav dekorationer og nipsting af naturmaterialer
  3. Skab smukke vandrestokke af store grene
  4. Hjælp skovfogeden i højsæsonen
  5. Få et fritidsjob som skribent og tag arbejdet med udendørs
  6. Optjen gavekort ved at besvare spørgeskemaer og meningsmålinger
  7. Sammenfør outdoor livet med indtjening – bliv hundelufter
  8. Børnepasning i det fri
  9. Jag gæs og harer væk fra golfbaner
  10. Opsøg havearbejde

Vi uddyber videre herunder.

Brug din kreativitet til at tjene penge online på dine outdoor ekspeditioner

Der findes efterhånden et stort online marked for hjemmelavede kreative pynteting. Saml sten, grene, kogler og andet mens du færdes i naturen og brug tid på at lave vandrestokke, indendørspynt og nipsedekorationer. Sælg disse online, du tjener kassen ved at spare på lim, ståltråd osv. Man kan altid søge et sommerjob hos den lokale skovfoged, der skal bruge hjælp til beskæring og trimning.

Tag den bærbare med udenfor og tjen penge hurtigt og nemt

Mange mennesker bruger deres bærbare computer som redskab igennem hele dagen. Har man f.eks. fået sig et job som skribent, kan man nemt tage sin bærbare med udenfor og nyde solen. Det eneste der kræves, for at tjene penge online her, er trådløst Wi-Fi og et skriveprogram.

Samtidig kan man tjene penge og gavekort ved at deltage i forskellige meningsmålinger eller svare på spørgeskemaer. Til dette behøver man ikke engang sin bærbare computer, men kan klare det over sin smartphone, hvilket gør at man kan tjene penge selvom man ligger og solbader på stranden.

Din medmenneskelighed kan hjælpe dig til et mere indtjenende outdoorliv

Det er naturligvis også muligt at tjene penge online, hvis man averterer på de sociale medier, at man ønsker at hjælpe andre med f.eks. hundeluftning. Der kan også være tale om børnepasning i hverdage og weekender, hvor man kan tage børnene med ud på en gåtur i skoven og gennem leg kan skabe læring.

Nogle golfbaner har problemer med fasaner og gæs, der skal skræmmes væk fra området – hér kan man bruge sit intellekt og samtidig tjene penge på at være udendørs.

Især om sommeren ses der også en stigning på de sociale medier om folk, der søger hjælp til renovation, græsslåning eller hækklipning. Disse opslag er værd at holde øje med, da man hér kan tjene mange penge online og nyde livet udenfor på en varm sommerdag.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *