Dametøj Fodtøj Sandaler

dame sandaler på tilbud til enhver anledning

sandaler børn tilbud (foto: eventyrsport.dk)
Du kan finde sandaler til enhver anledning (foto: eventyrsport.dk)

Sommeren er over os, så det er tid til at lufte fødderne med et par gode sandaler.

Uanset om turen går sydover eller ferien ”bare” skal tilbringes i Danmark, er det en god idé at have et par sandaler, som sidder godt på foden uanset formål.

Sandaler til hver et formål

Der findes et hav af damesandaler, der hver i sær matcher formål og behov.

Til den hyggelige tur i haven, på stranden eller på shoppetur, er en klip-klap et godt bud. Men skal du ud og gå en længere tur, er det en god idé med en sandal, der har en god og ergonomisk sål, samt en rem til at holde foden på plads i skoen. Det anbefales at have en sandal med særlig polstring under svang og hæl, der giver ekstra støtte og komfort, når du er ude og gå – hvad enten du klatre i bjergene eller går storbyen tynd. Mange sandaler har justérbare remme, som hjælper til at sandalen sidder perfekt på foden, som en lukket sko ville gøre. Sandaler kan også være elegante og fine. De kan sagtens bruges til fest, hvis ikke man er stilet-typen. Det kommer alt sammen an på stil, type og formål.

Sure tæer i sandalen?

Fødder og sko kan ofte være en ildelugtende kombination. Det skylde ofte enten fodsved, et lukket miljø, eller at bakterierne omdannes til smørsyre. Selvom sandaler hjælper på det lukkede miljø, er der stadig et par råd mod sure sko og fødder. Først og fremmest handler det om en god hygiejne. Sørg for at vaske fødderne, når du alligevel er i bad. Dertil kommer en grundig tørring. Dine fødder skal være helt tørre inden du stikker dem i sokkerne eller skoene. Til sidst er det vigtigt med strømper af god kvalitet. Bomuldsokker er det bedste for at dine fusser for luft og dermed ikke lugter. Derudover findes der et udvalg af anti-sved sokker, der hjælper mod sved.

Andre ting, der kan afhjælper er hjælpe midler så som sko-deo og anti lugt såler. Sko-deo’en hjælper mod de bakterier, der allerede befinder sig i din sko, og anti lugt såler er et godt supplement der gør, at du altid har noget i skoen, der bekæmper de ildelugtende bakterier.

Uanset om du er til fest, vandring eller hverdag, kan der findes et stort udvalg af sandaler til damer på tilbud hos Eventyrsport her

Se andre tilbud på sandaler her:

Køb sandaler online, og spar tid og penge

Gode tilbud på dame sandaler som er af høj kvalitet

 

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *