Vandring

Derfor bør du også tage te med på turen

camping-te

Når du er i gang med at pakke til den forstående vandre- eller campingtur, så har du sikkert en længere liste med ting du skal huske at få med dig. Er du et erfarent udeliv menneske, er det måske mere en mental liste, da du jo har pakket sådan en taske mange gange før. Men husker du også at tænke på at tage noget varmt at drikke med dig eller muligheden for at kunne lave noget varm? Uanset om du plejer at have med til det eller ej, så burde du overveje om te måske skulle være med denne her gang.

Føl dig i et med naturen og nyd en kop te

For en ting er at det er super hyggeligt med en kop te. Prøv engang at forestille dig at du er ude og vandre. Du er netop stoppet op for at nyde den smukke udsigt eller den flotte lysning du er kommet til. Hvorfor ikke forlænge dette dejlige øjeblik, ved at sætte dig ned, finde termokanden frem og skænke dig selv en skøn kop te. At sidde der i en stille, fredfyldte natur og mærke varmen fra teen, vil være et magisk og roligt øjeblik. Bagefter vil du have godt med energi til at kunne fortsætte din tur.

Teen vil også være med til at holde dig varm, hvis du er ude først eller sidst på sæsonen. Derfor vil den også kunne holde dig kørende, hvis du oplever at kulden begynder at sætte lidt ind.

Nogle er også glade for at te indeholder mindre koffein end kaffe. Det giver kroppen en anden form for ro. Om det så er om morgen når du står op og får morgenmad ved bålet eller på en pause på din vandretur, så kan det være rart at slippe følelsen af koffein der kickstarter hele kroppen og måske øger hjerterytmen.

Find den rigtige tekande

for at kunne være i stand til at brygge en rigtig god kop te, kræver det at man har det rigtige udstyr. Selvfølgelig er det også nødvendigt med en god te, men en ordentlig tekande er også vigtigt. Der findes et væld af forskellige former for tekander og det kommer helt an på din personlige smag og hvor du ønsker at bruge den, hvilken type der er bedst for dig.

Vil du primært lave din te hjemmefra og tage den med dig i en termoflaske. Så kan du fint vælge dig en lidt flottere tekande, så kan stå og pynte på hylden ude i køkkenet. Eller om det ikke er pinligt at stille frem på spisebordet, når du har gæster. Her vil det også være muligt at finde en tekande der passer til din indretning, uanset om du elsker farver, minimalisme eller der lidt rustikke.

Ønsker du på den anden side at kunne brygge te mens du er på tur, så vil det være en god ide at vælge en mere robust tekande. Dette kunne for eksempel være en lavet i stål. På den måde skal du ikke bekymre dig om at slå den i stykker, hver gang du pakker den ned og rejser rundt med den.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *