Regnslag

Det hurtigste skjold mod regnen er et regnslag

Bliv vandtæt med et regnslag (foto eventyrsport.dk)
Bliv vandtæt med et regnslag (foto eventyrsport.dk)

Du kan selvfølgelig vælge at hive en paraply op af tasken, men paraplyen er faktisk ikke altid lige effektiv i regnvejret. Tænk tilbage til sidste gang du gik i regnen med en paraply, og vinden begyndte at tage fat i den. Det kan være en kamp at styre paraplyen rundt, når det blæser, og der skal ikke meget til, før paraplyen giver op over for vinden og vender indersiden ud.

Så er det faktisk langt smartere at iføre sig et regnslag, og regnslaget er mindst lige så nemt at have med i tasken som paraplyen. Det kan foldes sammen, så det ikke fylder noget som helst, og derfor kan du have det med dig over alt. Til turen til og fra arbejde, når der er lovet regn, eller i dametasken, når du skal i byen og ikke vil have ødelagt lokket af tunge dråber fra himmelen.

Regnslagene storhitter på landets mange festivaler

Et sted hvor regnslaget virkelig går sin sejrsgang er på landets festivalpladser. Du kan nærmest ikke sige festival uden også at sige regnslag, og det er der kun indlysende grunde til. Som allerede nævnt fylder det ingenting at pakke i baggagen, når man skal ud og høre koncerter, kan man have det i lommen og så det allervigtigste: det holder dig tør, når himmelen åbner for sluserne.

Du kan selvfølgelig også få regnslag, der er mere avancerede frem for de nævnte pocket size udgaver. Her får du en del mere beskyttelse for pengene, da du både bliver holdt et hundrede procent tør men også bliver holdt varm og beskyttet mod blæst og kulde. Det er værd at overveje at investere i et godt regnslag, for det kan virkelig redde ens dag, hvis det begynder at regne, når man er halvvejs fremme ved sin destination.

Se et stort udvalg af regnslag her: http://www.eventyrsport.dk/toej/regntoj/regnslag.html

Mere nyttig information:

Regntøj skal være komfortabelt

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *