Mode Sommerjakker

En sommerjakke til fest og hverdag

Naturligvis skal du have en sommerjakke (foto gundtoft.dk)
Naturligvis skal du have en sommerjakke (foto gundtoft.dk)

En sommerjakke er uundværlig i Danmark, hvor vestenvinden raser og regnen pisker – i hvert fald i perioder! Det er derfor en god ide, at investere i en lækker sommerjakke, og da den koster, bør du finde en klassisk model, som du kan bruge år efter år. Dem findes der mange af!

Vælg en sommerjakke i klassiske snit og i en enkel farve. Læderjakker og andre mørke jakker er tidløse og går aldrig af mode. Køb ordentlig kvalitet, så lommernes syninger og lynlåse ikke går i stykker. En god jakke er desuden ikke for klodset og stiv, for man kan hurtigt blive træt af det varme vintertøj, simpelt hen fordi det ikke giver stor nok bevægelsesmulighed!

En godt råd til en jakke er, at den aldrig må være for bred, hvilket vil sige, at den ikke må gå ud over skulderne. Længden er en smagssag. Den korte jakke vil fremstå mere sporty og tillade mere bevægelse, mens den lange jakke kan være skøn på regnvejrsdage.

Sommerjakker med print og farver

Lige nu er farver og print utrolig moderne, og man behøver trods alt ikke kun eje én jakke. Den klassiske jakke kan holde i flere sæsoner, men det kan være rart med noget variation for ikke altid at fremstå anonym.

Mange tror fejlagtigt, at en jakke med print ikke dur i mange sammenhænge og derfor sætter begrænsninger. Det er ikke korrekt!

Kombiner din printede jakke med et par enkle jeans og sneakers, og du er klædt på til søndagsturen op og ned ad strøget. Den kan også bæres på arbejde, hvis du sætter den sammen med en mere konservativ enkel overdel ala en top, jeans og et par finere støvler. Endelig kan du så drønsmart ud til fest, hvis du iføre dig en enkel stram sort kjole og stiletter indenunder din printede farvede jakke.

Find en sommerjakke nu

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *