Dametøj Tunika

En tunika er sommerens behageligste beklædning

Nyd hvor behalig tunikaer er(foto gundtoft.dk)
Nyd hvor behalig tunikaer er(foto gundtoft.dk)

Tunikaen er en af verdens ældste beklædningsgenstande, der leder tankerne hen på det gamle Grækenland. Det er ingen tilfældighed, at tunikaen netop er populær i lande nær ækvator, for tunikaen er en et praktisk stykke tøj, der egner sig godt til varmt vejr og flot feminin udstråling.

I tunikaen bevarer du et smukt feminint udtryk, uden at du behøver at blotte dig i sommerens ofte tunge og fugtige varme. Løse større klæder isolerer i virkeligheden mod varme, og giver kroppen plads til at ånde. Desuden vil du kunne bevæge dig frit, fordi du med fordel kan tillade dig at bære en løsere tunika uden at virke usoigneret.

En tunika passer til næsten alt

Tunikaen er smuk og feminin, og den kan med fordel bæres både hjemme og ude. Køber du den lidt længere, vil den fremstå mere som en sommerkjole, og køber du den lidt kortere, vil den fremstå som en oversized top.

I modsætning til sommerkjolen kan du med fordel bære tunikaen på den kølige sommeraften med et par jeans indenunder, hvilket gør den utrolig brugbar og praktisk. Du kan altså fremstå sommerlig og yndig, men stadig holde varmen. I Danmark får vi trods alt kølige nætter om sommeren, hvor ingen skyer holder på varmen.

Du kan med fordel også bære tunikaen på vej til og fra stranden, som var det en yndig sommerkjole. Den er lidt at smide om sig, og passer godt til sommersandalerne. Så slipper du for en lang halvnøgen gåtur.

Find en tunika her: http://www.gundtoft.dk/varekatalog?category=tunika_&section=dametoj

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *