Oplevelser Voksne

Få en billig ferie i naturen

Få en billig ferie i naturen

Naturen har så meget at byde på, men de fleste har det med at glemme det. For bare i den danske natur finder utroligt mange lækre ting og muligheder for dejlige skovture eller ferier. Og det vil faktisk kunne gøres næsten helt gratis. Så hvorfor ikke udnytte og benytte naturen omkring os?

Den koster ingenting, den er der bare. Man finder ikke meget billigere ferie end hjemme i vores egen skønne natur. De fleste har en cykel og alle kan gå nogle kilometer om dagen. Allerede der er der to former for billig ferie i naturen, som kun kræver at man finder overnatningsmuligheder og sørger for mad til turen. Overnatning kan være i telt og shelter, som langt hen af vejen og vil være gratis, da de fleste har telt og de fleste shelters rundt omkring blot kræver reservation.

Ønsker man lidt mere komfort, kan man finde bed and breakfast undervejs, vandrehjem, campingplads eller lignende. Det kan faktisk blive så billigt, man gør det til og laves lige ud fra ens budget.

Ferie kan også holdes på budget

Når mange tænker ferie, så tænker de det at sidde i et fly på vej sydpå, men det kan ofte løbe op i flere penge, end man lige har råd til. Det behøves dog ikke at slå en helt ud, for ferie kan sagtens holdes på et lidt stramt budget. Det handler blot om at benytte de muligheder, man har nærmest lige uden for døren.

For den danske natur har super meget at byde på, hvor man ikke behøves at rejse særlig langt for at komme på ferie. Det vil selv et SU lån kunne klare, for man justerer selv, hvor man vil bruge penge og hvordan man gør. Her er det faktisk bare billig, billigere eller billigst alt afhængigt af om man vil sove i telt, i shelter, campinghytte eller vandrehjem.

Det vil afhænge af om du vælger cykelferie, vandreferie, kanoferie eller at blive et sted på en teltplads eller campingplads.

Naturen har masser at byde på

Bare gå en tur ud i skoven og kig dig omkring, den ene gang finder du smukke anemoner, den anden gang er det skovsyrer og svampe, en tredjegang er det vildt groende blåbær og brombær. Tag et telt og et trangiasæt under armen, så har du alle muligheder for at komme ud og nyde naturen og det helt gratis.

Naturen har så meget at byde på og det er bare at nyde den på den måde du foretrækker. Om det så er på cykel, på gåben, på kanotur, i kajak eller om det er ved at lave mad over bål, bo i telt eller hvad man ellers kunne finde på. Gå på opdagelse og lad dig blive overrasket over, hvor skøn den danske natur er og brug den så.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *