Oplevelser

Ferratum – din genvej til et outdoor adventure

vinterstøvler

Ferratum tilbyder mobile finansielle tjenesteydelser. Hvad betyder det? Det betyder såmænd bare at man kan låne penge hos Ferratum. Hos Ferratum kan du låne gebyr- og rentefrit i op til 30 dage, hvis du er ny kunde. Med den forudsætning at pengene er betalt tilbage til Ferratum inden for de første 30 dage af lånet. Hvis man har spørgsmål kan man altid kontakte Ferratum via deres kundeservice. Telefon, e-mail og åbningstider er at finde på hjemmesiden under overskriften ”Om ferratum”. Når du klikker der, vil du se at der kommer en drop-down menu, hvor det er muligt at vælge kontakt. Du kan også vælge at chatte med personalet ved at trykke på det orange chatsymbol i nederste højre hjørne. Ferratum har dog prøvet at gøre det så nemt så muligt ved at tilføje en kategori der hedder: spørgsmål og svar. Det er en god idé at kigge her først inden du kontakter dem. Måske finder du svar på dit spørgsmål. Lån billigt her.

Lån penge hos Ferratum

For at låne penge hos Ferratum skal man opfylde nogle krav. Dette indebærer blandt andet at man skal have sin egen e-mail adresse. Være over 23 år, have et dansk CPR-nummer og vurderes af Ferratum selv til at være kreditværdig. Når man så er blevet godkendt til kredit hos Ferratum underskriver man en kreditaftale. Firmaet forbeholder sig retten til at opsige din kreditaftale med 2 måneders varsel, hvis de får nye oplysninger om dig, som indikerer at du ikke kan betale dit lån. Efter 30 dage af lånet foretaget som ny kunde, indkræver Ferratum renter og gebyr, som ligeledes er skrevet ind i kreditaftalen. Gebyr og renter er ikke fastsat af Ferratum selv men i overensstemmelse med loven for blandt andet rykkere og inkassovarsler. Al kommunikation fra og med Ferratum skal ske skriftligt, på den måde har både du og de bevis for hvad I har aftalt og hvad der er blevet snakket om. Lån hos Ferratum her.

Lån fra 500 kr. til 15.000 kr.

Har du efter at have læst ovenstående fundet ud af at du gerne vil låne penge hos Ferratum, i så fald er det ganske nemt. Du trykker blot på ”Anmod kredit” i menuen og udfylder ansøgningsblanketten med dine personlige oplysninger. Ferratum skal bruge dit CPR-nr. i denne blanket for at kunne vurdere om du er kreditværdig. Dette er det eneste formål med at indtaste CPR-nr. Dine data er beskyttet af persondataloven, så det er ganske sikkert. Du kan anmode om at låne op til 15.000 kr. hos Ferratum. Derudover tilbyder de også mikrolån helt ned til 500 kr. Desuden er der forskellige lånetyper. Disse inkluderer blandt andet mobillån, hurtiglån, forbrugslån, førnævnte mikrolån, minilån og kredit op til 15.000 kr. Hvis du ikke har hørt om mobillån før er det i sin simpleste udgave blot, at Ferratum har gjort det muligt at låne penge direkte fra mobilen. Det er altså ikke nødvendigt at gribe knoglen og ringe eller vente til du kommer hjem. Du kan gøre det hurtigt og nemt på farten via mobilen.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *