Jakker

Find jakker fra The North Face til enhver lejlighed

the-north-face

Elsker du at mærke den friske luft i dit ansigt, og elsker du at vandre og klatre, er du med garanti en ægte friluftsentusiast. Det kræver en jakke af god kvalitet og med et bredt anvendelsesområde. Begge dele klarer The North Face, som er kendte for deres funktionelle løsninger og smarte design. Brandet er et af de største i verden, når det kommer til outdoorudstyr. The North Face er grundlagt i 1966 og blev blandt andet udviklet ud fra vandre-entusiasters erfaringer.

Blandt The North Faces udvalg af jakker finder du en til ethvert behov.

Hold varmen mens du klatrer

Trekking eller bjergbestigning er en aktivitet, som stiller store krav til udstyr – og derfor er en jakke fra North Face et godt valg, da den netop opfylder denne disciplins behov. Brandets navn udspringer nemlig af Nordsiden af et bjerg, der går for at være den sværeste side at bestige.

En North Face dunjakke er god til friluftslivet i store højder.

Aktivitet i store højder kræver en jakke, der kan holde på varmen. Dunjakken er fyldt med gåsedun, der både er et let materiale, men som samtidig er supergodt til at varme kroppen op med. Det er en individuel sag, hvor meget tøj den enkelte har behov for, men med lag på lag sikrer du dig varme på flere niveauer. Tag derfor en North Face fleece på under jakken. Fleecen er udviklet på skarpe teknologiske principper, der giver jakken gode isolerende egenskaber, men samtidig er den let som en fjer.

På en vandretur op ad et bjerg er det en god idé at tilpasse sin beklædning undervejs. Det betyder, at du skal have flere forskellige typer af udstyr med i din rygsæk, hvor pladsen ofte er begrænset. Men her er en North Face jacket helt genial. Du kan nemlig pakke jakken ind i en af lommerne, så den fylder ultra lidt – og du kan derfor have den med dig i selv den mindste taske. På den måde har du plads til alt det udstyr, du har brug for, og du behøver ikke gå på kompromis, fordi du ikke har plads til det nødvendige for at få en optimal bestigning.

the-north-face

Outdoorjakke sikrer let bevægelse

Skal du bestige et bjerg eller ud på andre outdoor-aktiviteter, er det nødvendigt for dig at kunne bevæge dig frit og uhæmmet. En bjergbestigning er bestemt ikke en ufarlig aktivitet, og det kræver fuld frihed til alle bevægelser – derfor er udstyret helt afgørende. North Face jakker kombinerer lette materialer med en enestående varme og komfort. Det lette, men varme, materiale gør det let at foretage uhæmmede bevægelser, fordi det følger kroppen. Derfor er jakkerne super funktionelle, da de netop har en unik evne til at tilpasse sig dig og din krops behov.

Funktionel modejakke

Der kan være mange grunde til at lede efter en ny jakke. Det kan være, at den skal opfylde en række behov for komfort og funktion i et aktivt udeliv, men du kan også lede efter den helt rigtige jakke i din hverdag.

The North Face er specialiserede inden for outdoor-udstyr til bjergbestigning og andre ekstremsport. Men brandet er i dag også en markant aktør i modebilledet. Flere og flere har taget Wilderness-stilen til sig som et modemæssigt greb. Og North Face forhandles nu i et hav af forskellige modebutikker. North Face-jakke er således ikke længere kun en brugbar jakke til friluftsliv, den er samtidig også meget anvendelig på en klassisk kold vinterdag, hvor du bare gerne vil se godt ud.

Et etableret brand i forskellige former

Outdoor-brandet har i samarbejde med det amerikanske streetmærke Supreme udviklet en farverig kollektion af mode-sportsjakker. En North Face Supreme-jakke er derfor et klart udtryk for, at North Face har en vigtig position på designscenen, og kollektionssamarbejdet har givet den klassiske, sorte North Face-dunjakke et friskt pust. Med skrappe, orange farver og bladprint i brændte nuancer kan du gå de kolde vintermåneder i møde uden at bekymre dig om at gå på kompromis hverken med design eller funktionalitet.

De mere klassiske jakker er dog stadig hipt i gadebilledet. En North Face jakke til damer i lang er et populært valg blandt mange modebevidste kvinder. Du kan bruge den både til hverdag og fest, fordi det sporty-look er en af de hotteste tendenser lige nu.

The North Face svøber hele familien ind i moderigtige, funktionelle jakker. Med en North Face-jakke til børn giver du både dine børn en populær jakke, samtidig med at du sikrer dig, at de ikke fryser på en råkold vinterdag.

Kig gerne på nettet, hvor du kan være heldig at støde på en North Face Outlet og spare penge på din næste North Face-jakke.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *