Outdoor udstyr Tasker Vandring

Fjällräven Classic – bliv klar til vandringen

Tag fjällräven med på en vandretur (foto: eventyrsport.dk)
Tag fjällräven med på en vandretur (foto: eventyrsport.dk)

Hvert år afholdes Fjällräven Classic i både Danmark og Sverige. Det er et trekking-event på 75-110km, hvor man over nogle dage går distancen, imens man oplever de storslåede landskaber i Danmark eller Sverige. På vejen udfordres man personligt, man udvikler sig og man får chancen for at stifte livsvarige bekendtskaber. Det er for Fjällräven en måde at hylde trekking-livet på, og det er helt klart en oplevelse værd – en oplevelse for livet. Alle kan tage turen, så længe man er velforberedt.

Alt hvad du skal bruge til vandringen

I sortimentet finder du alt hvad du har behov for på en sådan vandretur. Telte, soveposer, køkkengrej, vandresko, strømper, undertøj, bukser, jakker, rygsække og alt imellem himmel og jord. Fjällräven har ligeledes gjort det let for en, ved at give et eksempel på en pakkeliste over, hvad der forventes at være gennemsnitligt behov for på en lang vandretur.

Det vigtigste er kvaliteten

For fuldt ud at kunne nyde en så lang vandretur – uanset om man er i træning eller ej – så er det essentielt at have det rigtige udstyr med. Man må ikke gå på kompromis med kvaliteten, da netop de lækre kvalitetsprodukter har mange fordele. De er specialudviklede til formål som for eksempel vandring, hvor fodtøjskomforten skal være helt i top, rygsækken skal give komfort og understøtte vægten fra indholdet. Soveposen skal kunne holde dig varm, og teltet skal holde fugten borte. Tøjet i sig selv skal være slidstærkt, åndbart og vandafvisende for at undgå ubehagligheder med vådt beklædning. Gå aldrig på kompromis med kvaliteten – det betaler sig nemlig ikke.

Find dit udstyr til Fjällräven Classic her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *