Overtøj

Fjeldræven – Et ikonisk mærke der garanterer funktionalitet

Fjeldræven har en masse godt tøj og andre praktiske ting (foto eventyrsport.dk)
Fjeldræven har en masse godt tøj og andre praktiske ting (foto eventyrsport.dk)

Fjeldræven er et anerkendt svensk mærke med stor erfaring inden for praktisk, funktionelt og sikkert tøj. Mærket fører et utal af forskellige varer. Som for eksempel: Store og varme parkaer, stabile og sikre telte samt ikoniske og klassiske rygsække. Rygsækken kan man næsten ikke undgå at have set. Især ikke de senere år, hvor især de helt gamle rygsække fra 20 år siden er kommet tilbage i modebilledet.

Mere end bare moderne

Men fjeldræven er mere end bare et moderigtigt mærke. Det er et mærke, der har sin historie i orden og styr på håndværket. Det bærer alt udstyr og tøjet også præg af. For eksempel kan man vokse meget af udstyret efter køb med en særlig voks fra fjeldræven. Hvis man gør det bliver ens udstyr meget mere isoleret og beskyttet imod kulde, blæst og regn. Det er en meget god ide at vokse sit tøj, hvis man skal ud på en længere rejse i naturen og ikke ønsker at lukke noget ind.

Dit fjeldræven udstyr hjælper dig godt på vej

Forestil dig at du er på tur i de norske fjelde. Du har taget et all-season og vindstabilt fjeldræven telt samt en fjeldræven dunsovepose med. Du står i din varme og lange parka. En parka der har beskyttet dig mod kulde og blæst den seneste uges tid. Derfor står du nu og holder varmen. Du ved, du kommer til at sove godt i nat. Vinden og kulden vil knap nok kunne mærkes i dunsoveposen, og det vinstabile telt skal nok tage det mest af blæsten. Ja, du vil knap nok kunne mærke noget, når du lukker øjnene i. Næsten morgen vil du vågne udhvilet og klar igen.

Stort udvalg

Gå på opdagelse i fjeldrævens store udvalg af produkter og find blandt andet: huer, handsker, støvler og telte og meget mere. Fjeldræven udbyder kun produkter i højeste kvalitet, som du kan regne med fra solopgang til solopgang.

Find de mange produkter fra Fjeldræven her: http://www.eventyrsport.dk/maerker/fjallraven.html

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *