handsker Overtøj Tøj vintertøj

Haglöfs handsker yder en behagelig og lækker beskyttelse

Et par luffer (foto eventyrsport.dk)
Hold fingrene varme til vinter (foto eventyrsport.dk)

Om vinteren er en yderligere beskyttelse påkrævet. Vinterens kolde blæst kravler ind og ud af kraver og hullerne i vores påklædning. Derfor er det også vigtigt, at vi ifører os materialer og beklædningsdele, der viser sig i stand til at kunne modstå de forskellige effekter, som kulden nu engang har på os. Et par gode handsker er klart at foretrække, ligesom en varmende hue og et par isolerede sokker også er en god ide. Når så lidt kan gøre en så stor forskel, er der ingen grund til at lade være. Det handler blot om at gøre sig nogle små forberedelser, der på sigt vil gøre den store forskel, hvis man gerne vil opleve vinteren fra sin lidt mere menneskelige side.

Frie og komfortable

At stå om morgenen og vente på bussen er i hvert fald ofte en generende situation for mange om morgenen. At stå ved busstoppestedet uden et par varmende handsker kan i den bidende kulde føles som meget lang tid. Et par Haglöfs handsker er blandt nogle af de bedste på markedet. De giver en perfekt komfort, ligesom de også lader fingrene være bevægelige og handledygtige. På netop den måde får man altså mest muligt ud af vintertiden, som jo på en eller anden måde må passeres på en rar og dejlig måde.

En del af den perfekte beskyttelse

Med et par handsker er man næsten perfekt beskyttet. Nu mangler blot halsen, hovedet og ørerene. Her findes der heldigvis også muligheder, hvis man skulle være på udkig efter det. Kun iført den komplette beskyttelse, for hvilken Haglöfs handsker ligger fundamentet, er man klædt godt nok på til vinterens storme, sne og kulde de næste mange måneder. Det er muligt at se de forskellige typer og størrelser på nettet, hvor der bliver præsenteret et godt udvalg af forskellige slags handsker.

Læs meget mere om Haglöfs handsker her

Hold hænderne godt varme- se mere her:

Kom sikkert gennem vinteren med et par vinterhandsker

Luffe – fordi det er koldt for hånden når det er vinter

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *