Hue Overtøj Tøj vintertøj

Hold ørerne lune med gode varme strikkede huer

hue
Strikkede huer findes i alle afskygninger (foto: eventyrsport.dk)

Det smukke ved vejret i Norden er årstiderne. Året skifter tydeligt både i farver og vejr. Foråret er frisk og lys og sommeren er lun og med varme farver. Så kommer efteråret  med dens tusindvis af brunlige og rødlige farver og blæsten river lidt i ansigtet, men det er intet i forhold til vinteren, der er lige så smuk og frostklar, som den er isende kold, når cyklen skal i gang om morgenen. Særligt i efterårs og vintermånederne har vi brug for at holde os lune og vinterjakke og støvler gør sit, men hænder og hoved bliver ofte ladt i stikken. Det kan føre til forfrosne fingre og ører og i sidste ende en kedelig forkølelse. Husk derfor at træk i huer og vanter, når vinteren banker på.

Den bedste måde at holde sig lun på er med strik. Det har sin helt egen lunende effekt og føles godt mod huden. Vælger du strikkede huer til hele familien, så kan du være sikret varme hoveder, der ikke går kolde i vinterblæsten. Faktisk er hovedet noget af det vigtigste at holde varmt, når termostaten viser minusgrader. Er hoved og fødder varme, så går det meste.

 Strikkede huer med foer

Det er ikke alle, der synes om tanken om en strikket hue. De tænker strikkede huer som nogle hullede størrelser, hvor luften fiser lige ind og gøre ørerne kolde. Sådan behøver det ikke at være. Du kan få mange forskellige slags strikkede huer og der findes et stort udvalg af strikkede huer med foer. Disse huer har et ekstra lag inden i huen, der holder blæsten ude.

Hos Eventyrsport finder du et bred udvalg af strikkede huer til hele familien. Der er mange farver og designs at vælge imellem og du kan finde huer både med og uden foer.

Find strikkede huer, der passer dig her

Find huer og handsker her:

Tid til at trække i huer

Haglöfs handsker yder en behagelig og lækker beskyttelse

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *