Campingudstyr

Klar til teltturen? Luftmadras, soveposer og selvfølgelig et telt

Camping er sjovere med en luftmadras (foto eventyrsport.dk)
Camping er sjovere med en luftmadras (foto eventyrsport.dk)

Nogle gange kan det være skønt bare at holde ferie i Danmark. Pakke tasken med tøj – både til en solskins sommerdag men også til de kolde aftener og nætter i det danske, og regntøjet skal også med, for selv om det er sommer i Danmark, er der stadig god mulighed for en regnvejrsbyge. Når man skal på ferie i Danmark, kan man vælge at tage i sommerhus selvfølgelig. Vælge et dejligt lyst sommerhus ved vestkysten, hvor man kan gå lange ture ved vandet og samle skaller og sten. Men man kan også vælge bare at overnatte i telt på en campingplads det sted, som man har lyst til. Det er en dejlig primitiv og hyggelig måde at tilbringe sin ferie på.

Huskeliste til teltturen: Telt, sovepose og luftmadras

Når man skal af sted på telttur skal man selvfølgelig huske et telt. Vælg et, der er af god kvalitet, og som er 100 % vandtæt. For der er ikke noget værre end at vågne op med våde fødder, fordi teltet ikke holder tæt. Hvis I skal af sted hele familien, skal teltet også være stort nok. Vælg eventuelt et med 2 sovekabiner og et stort fællesrum i midten. På den måde kan I adskille soveværelser og fællesrum lidt ad.

I skal også huske en god sovepose hvert familiemedlem. Den skal være varm nok til de noget kølige nætter i Danmark og være af et materiale, så I kan ånde i den.

Sidst men ikke mindst, skal I huske luftmadrasser. Vælg nogle, som er lette at pumpe op, og hvor luften ikke går så let ud ad. De skal helst heller ikke fylde alt for meget, når I ikke har alt for meget plads i jeres telt.

Find luftmadrasser hos eventyrsport.

Share

3 thoughts on “Klar til teltturen? Luftmadras, soveposer og selvfølgelig et telt”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *