Rygsæk

Køb en sund skoletaske og få en sund fremtid

En sund skoletaske passer godt på barnets ryg (foto eventyrsport.dk)
En sund skoletaske passer godt på barnets ryg (foto eventyrsport.dk)

En lækker skoletaske gør det lidt sjovere at gå i skole. Mange af os har dårlige minder fra skoletiden. Allerede i folkeskolen begynder man at bære mange bøger frem og tilbage i skole. Derfor er det også vigtigt, at man har noget lækkert at bære det med. Når der bliver sagt lækkert, er det ikke kun rent æstetisk, men også en skoletaskes funktionalitet og ergonomiske fordele, der er på spil. Mange børn får senere hen i livet problemer med ryggen, fordi de igennem tiden har fået en dårligere og dårligere holdning. Det handler om at foregribe denne problematik ved at lære barnet, hvordan man bærer ordentligt på en skoletaske, og ikke mindst hvordan man bærer ordentligt på en ordentlig skoletaske.

Rygsække anbefales til børn

Der findes mange forskellige skoletasker. Men dem, der især anbefales, er de justerbare rygsække. Rygsække fordeler vægten ligeligt på kroppen, og modsat skuldertasker, fordeles vægten på ryggen. Idet at vores rygge er mere velegnede end vores højre skuldre til at bære, er det klart anbefalesesværdigt, at børn benytter sig af dem. Rygsække er bare bedre, især fordi de kan justeres, og så har de ofte nogle behagelige og rare puder ved skulderremmene og ved ryggen. Det er altså lidt rarere at gå med, hvis man skal med bussen.

Rygsække kan også være smarte

Det kan godt være en rygsæk er lidt kedeligere end en skuldertaske, men det betyder ikke nødvendigvis, at den også er mega kedelig. Der findes mange rigtige seje rygsække. Alt efter dit barns behov ønsker, er der nok at vælge imellem. Her for tiden er retro-tasker i rå materialer inde. Det kan være læderskoletasker eller de klassiske eastpacks. Der i hvert fald nok muligheder, og mon ikke dit barn på sigt kommer til at takke dig for at købt en ordentlig skoletaske til det.

Se skoletasker her

Se på smarte rygsække her:

Vandrerygsæk – tag mere med, end du troede, du kunne bære

Rygsække til familien – lette at pakke, nemme at have med

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *