Skitøj

Køb nyt skiudstyr med hjem fra skiferien

Udvalget af skiudstyr og –tøj i sportsforretninger og webshops er enormt, så du har rig mulighed for at blive godt udstyret til skiferien. Men skal det være det bedste af det bedste, bør du købe fremme ved destinationerne

 

Er du i gang med at planlægge næste skiferie, tænker du sikkert, at du skal have styr på alt tøj og udstyr inden afrejse, men du opnår faktisk mange fordele ved at købe udstyret ved den skidestination, du rejser til. I denne artikel kommer vi nærmere ind på, hvorfor det er en god idé, og hvor du kan finde det fedeste udstyr.

 

Her skal du tage hen for at shoppe

Når det kommer til at vælge destinationen til skiferien med familien eller vennerne, finder du et væld af muligheder i mange forskellige lande. Alle steder har du mulighed for at anskaffe dig nyt, fedt og anderledes skiudstyr til lave priser, men der er dog nogle skidestinationer, hvor det er bedre at shoppe end andre.

 

Livigno:

Livigno i Italien er en rigtig hyggelig og charmerende alpeby med en masse forretninger samt små hyggelige cafeer og restauranter. Får du brug for en pause fra skiløbet, kan du derfor få mange timer til at gå med at snuse lidt rundt i byen. Den lange gågade byder på rigtig mange gode muligheder for shopping, og området er toldfrit, så du har blandt andet rig mulighed for at købe fedt skiudstyr eller et par flotte Ray Ban-solbriller med hjem.

 

Zell am See:

Zell am See er en klassisk østrigsk alpeby med en rigtig hyggelig atmosfære. De bilfrie stræder i bymidten byder på hyggelige konditorier, restauranter, supermarkeder og så selvfølgelig en masse spændende skiforretninger. I Zell am See finder du ikke kun mange forskellige butikker, men også nogle rigtig store butikker, der bugner af skitøj og –udstyr. Uanset om du er på jagt efter et par nye fede ski eller en smart hue, finder du det, når du shopper i Zell am See.

 

Saalfelden nær Maria Alm:

Saalfelden er den største by i Pinzgau-regionen og ligger kun 1,5 kilometer fra den populære og børnevenlige destination Maria Alm. I byen, der er omringet af gode skisportssteder, er der mere end 140 butikker og det største indkøbscenter i Pinzgau-regionen. Der er dermed rigtig gode muligheder for at købe noget fedt og anderledes skiudstyr i Saalfelden, end du kan finde herhjemme.

 

Skirejsebureauet Team Benns Ski tilbyder skirejser til alle ovenstående destinationer, så hvis du synes, det lyder som nogle interessante områder i forhold til skiløb og shopping, kan du booke din næste skiferie her.

 

Nyt udstyr – det har du brug for

Når du skal ud at købe nyt udstyr til skiferien, er det vigtigt, at du vælger med omhu, så du får købt noget, der passer til dine behov og dit skiløb. Både ski, støvler og stave skal have den helt rette størrelse i forhold til din højde, vægt og niveau, for at du kan opnå det bedst muligt skiløb. Derfor er det altid en god idé at spørge om gode råd i forretningerne, så du er sikker på at komme derfra med det helt rette udstyr, der kan give dig endnu sjovere skiferier fremover.

 

Din beklædning, når du står på ski, er også rigtig vigtig, og du må endelig ikke komme til at fryse, da det vil ødelægge hele oplevelsen. Sørg derfor for at få købt forskelligt svedtransporterende undertøj, nogle lune fleecetrøjer og naturligvis en skijakke og skibusker, der både er vind- og vandtætte.

 

Derudover skal du selvfølgelig også have nogle varme skistrømper, en halsedisse, et par skibriller, et pandebånd eller en hue, nogle vandtætte vanter og så selvfølgelig en god hjelm, så du er godt sikret, hvis du skulle vælte. Har du brug for endnu flere tips til udstyr til skiferien, kan du læse denne guide til at blive klædt rigtigt på til skiferien.

 

Gå på opdagelse i skiforretningerne ved destinationerne og find nyt og anderledes skiudstyr, men sørg for at få hjælp, hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge – det giver dig de bedste forudsætninger for et godt og sjovt skiløb.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *