Outdoor udstyr

Lad ikke din høreskade gå ud over din fritid

To gamle mennesker hjælper hinanden op ad bakke

Har du et Widex høreapparat, så er der mulighed for at gøre forskellige tilkøb, der kan optimere lydkvaliteten. Med bedre lydkvalitet følger også bedre livskvalitet, da de forskellige slags Widex tilbehør blandt andet giver dig mulighed for at deltage i – og skifte mellem – forskellige aktiviteter i din fritid. Derudover bliver det lettere at interagere med andre mennesker i din hverdag uden at blive generet af dårlig lydkvalitet. Læs mere om nogle af de forskellige muligheder herunder.

Din musikoplevelse og dine 1:1 samtaler

Hvis du holder af at høre god musik, så skal du anskaffe dig en kommunikationsenhed, som du kan bruge til at streame musik fra din smartphone til dit høreapparat. Du kan også bruge den, når du snakker i telefon, og der findes flere versioner. Mangler du udelukkende Widex tilbehør, som kan forbedre kvaliteten af dine telefonsamtaler, så findes der også sådanne enheder. Til de 1:1 samtaler, som ikke foregår over telefon, findes en lille mikrofon, som kan sættes på tøjet af den person, som du fører en samtale med. Da lyden sendes direkte til dit høreapparat, vil du opleve, at du bedre kan høre, hvad vedkommende siger.

Eftersom musik, lydbøger, podcasts og lignende er en stor del af de fleste menneskers hverdag, er det vigtigt, at lyden er af god kvalitet. Det har stor betydning for oplevelsen. På samme måde er det også afgørende for kvaliteten af en telefonsamtale eller en 1:1 samtale, at der ikke er nogen ord, der går tabt på grund af den dårlige lydkvalitet.

Din TV-oplevelse

Når du ser TV, kan du sidde i forskellige situationer. Du kan sidde sammen med andre mennesker, hvor du gerne vil kunne følge med i samtaler omkring dig samtidig med, at du ser TV. Andre gange skal du udelukkende følge med i, hvad der sker i dit TV-program. Til at gøre begge situationer mere optimale, findes der et apparat, der streamer lyden fra dit TV til dit høreapparat. Ved hjælp af denne kan du kontrollere balancen af lyden fra henholdsvis TV’et og omgivelserne, hvilket gør disse situationer mere behagelige. Ligesom med musik, telefonsamtaler og så videre, så tilbringer de fleste mennesker en del tid foran TV’et i fritiden, så hvorfor ikke investere i Widex tilbehør, der kan gøre denne oplevelse bedre?

En alsidig fritid

Har du en alsidig fritid, hvor du for eksempel skrifter mellem at være alene, se TV, besøge venner eller familie, opholde dig i forsamlinger, dyrke sport og så videre, så er det smart let at kunne justere lydstyrken. Til dette kan du få en lille fjernbetjening, som du kan justere dit høreapparat med. Den er lille og diskret, og du kan have den hængende i en nøglering, så du kan have den med dig over alt. Det gør det muligt at tilpasse høreapparatet, så du kan skifte mellem forskellige situationer i løbet af dagen uden gener. Der er ingen grund til at lade sig begrænse, fordi man er hørehæmmet. Der er så mange slags Widex tilbehør på markedet, som kan gøre din fritid til en leg.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *