Tasker

Mavetasker er praktiske og smarte

Mavetasker (foto: eventyrsport.dk)

Når man skal af sted på ferie eller blot ud og shoppe, kan det være ret bøvlet at skulle finde ud af, hvordan man bedst opbevarer penge, pas, etc. Men rejsen bliver væsentligt nemmere, når man har sine mavetasker om maven og således altid de vigtige papirer, medicin og andet lige ved hånden. Det er svære at komme til at sjæle fra en mavetaske end at nappe en håndtaske ud af ens hånd eller liste fingrene ned i en rygsæk. Man kan ikke undgå at se og mærke at nogen piller ved ens mavetaske. Derfor er den så vigtig at have med, når man skal ud og rejse og ikke gider at bekymre sig om at blive bestjålet.
Den almindelige shoppingtur bliver også nemmere med mavetasker, da man så ikke behøver at slæbe rundt på en lille taske med penge, telefon og læbestift. Der er plads i mavebæltet.

Mavetasker er in igen

Ikke nok med at mavetasker gør det hele nemmere, så er de jo kommet tilbage rent modemæssigt. Det er blevet smart at være praktisk, og så er det jo også et bælte, der låner lidt af appellet fra action-karaktere, der har et våbenbælte om maven. Det ser lidt råt ud samtidig med at det understreger ens feminine form omkring hoften. Det er skønt, når mode og praktiske hensyn går op i en højere enhed, og det må de siges at gøre med tilbagekomsten af mavebælter. Skynd dig at gå sommeren i møde med frie arme og et sejt mavebælte, der hviler om hofterne og gør dig smart, fri og praktisk rustet til hvad end du skal ud og lave. Det skal nydes i fulde drag, at frihed i højere og højere grad blive integreret i modedesigns og trends. Man kan få alle mulige forskellige mavebælter, så der er nok at vælge imellem.

Find fine mavebælter hos Eventyrsport

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *