Dametøj Nederdel

Nederdele må gerne fylde mere

Følg moden og træk i længere nederdele (foto gundtoft.dk)
Følg moden og træk i længere nederdele (foto gundtoft.dk)

”Hvordan ser min røv ud i disse bukser?” Vi kender alle den replik – det er blevet en fast vending i det danske sprog. Vi har længe været vant til, at både bukser såvel som kjoler og nederdele skal sidde stramt og tæt for at fremhæve kvindens bagerste del.

Der har i det seneste par år været en tendens til, at modetøjet er blevet en smule oversized. Tøjet er skævt og bredt. Denne tendens er nu videreudviklet, så du behøver ikke længere smyg dig i den stramme lille sag, næste gang du skal prøve ny sommerkjole eller nederdel.
Nederdelene må nemlig gerne fylde mere og være løsere.

Nederdele er blevet længere, præcis som kjolerne er det. Hvor de før stoppede ved knæet, er det nu helt i orden, hvis de går til anklerne. Samtidig har flere nederdele mere vidde eller er krøllede. Ønsker du den lidt kortere, kan du stadig købe mere struttende og løse nederdele.

Nederdelene bliver mindre diskrete

Det er en klar tendens, at tøjet bliver mindre anonymt til sommer, og nederdelene er ingen undtagelse. Der skal flere farver på stoffet, hvilket altid vil gøre dig mere synlig. Find gerne mønstrede nederdele!

Satin er helt ude. Find i stedet en nederdel i bomuld.

Alle regler har dog sine undtagelser, og modebilledet lige nu er ingen undtagelse. Skal du skille dig ud, så er sort læder stadig hot. Der findes et hav af nederdele både korte og lange i sort læder og forskellige snit. De sidder desuden mere til, så har du intet problem med at vise former, så har du her muligheden.

Se nederdele her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *