Rejse

Rejseudstyr

malaga

Gruer du for den kommende ferietur, der involverer alt for meget rejsetid og tunge kufferter? Frygt ej, for her er din guide til, hvordan ferien kan starte lidt sjovere og lettere ved hjælp af det rette rejseudstyr!

Sommerferien er over os, og det er tid til den årlige ferie-valfart. En god start på rejsen kræver dog det helt rigtige rejseudstyr. Lange ture i bil, tog og fly er ofte de hårdeste, mest udmattende dele af det, der burde være en sjov ferie, så her er 3 forslag til rejseudstyr, der ikke fylder meget i tasken, og som kan gøre din og familiens rejsetid lidt lettere at bære:

  1. Nakkepude

Uanset om du og familien flyver eller kører til jeres destination er nakkepuder et absolut must have for enhver rejsende familie. At bruge vinduet eller sine medpassagerer som hovedpude går ikke altid lige godt og medfører ofte et irriterende hold i nakken. Hav derfor altid en nakkepude eller to med på rejsen, så der er chancer for bedre søvn og dermed gladere medpassagerer.

  1. Kreativ pose

Rejsetiden kan være hård for de mindste i familien. Derfor er det vigtigt, at de har noget at underholde sig selv med undervejs. En sjov løsning på problemet kan være at købe en lille gymnastikpose, som er designet til at kunne tegnes på, til dem. Dermed sparer du på pladsen, samtidig med at børnene kan more sig med at gøre deres pose mere personlig.

  1. Rejsespil

Den sidste ting, der kan gøre rejsetiden lettere, er rejsevenlige spil, som hele familien kan deltage i. Populære spil som Cluedo, 4 på stribe, Sænke Slagskibe og Ludo fås alle i en dejlig kompakt udgave, der gør dem lette at putte i tasken og finde frem i bilen, toget eller flyet.

Se også denne topliste på gadgetsjov.dk, hvor der anbefales en top10 over rejsegadgets til ferien.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *