Dametøj Strik

Skovhuus strik er moderne trøjer

Moderne og strik i en ting (foto gundtoft.dk)
Moderne og strik i en ting (foto gundtoft.dk)

Skovhuus strik er moderne lækre bløde lune trøjer, der er designet i Danmark. Virksomheden er familieejet og har i nu mere en 30 år produceret lækkert moderigtig tøj i strik. Strik har været på mode mange gange i løbet af de sidste mange år, ligesom det har været ude til tider.

Lige nu er strik for alvor på vej frem igen. Store danske designere har de seneste par år vovet sig ud i strik af både trøjer, vintertøj, toppe og endda kjoler. Henrik Vibskov er en af de mest markante danske designere i København i disse år, og han lancerede for ikke længe siden en håndlavet strikserie i lækre varme farver af ældre kvinder.

Skovhuus strik til en afslappet kvinde

Skovhuus strik findes både i varme og kolde farver. Trøjerne fås også både med knapper og lynlås, med eller uden krave, hvilket kan være både dejligt og praktisk, hvis du vil regulere varmen en smule. Strik af uld har desuden en fantastisk evne til at isolere, og du vil opdage, hvor behageligt, du vil have det selv på kolde vinterdage i Danmark.

Skovhuus strik er desuden syet til den kvindelige figur. Således giver trøjerne et feminint og stilet men samtidigt afslappet look. Det er, hvad der gør Skovhuus til et helt særligt brand til modne danske smagfulde kvinder.

I år er mønstret og varmt tøj moderne, og derfor kan du selvfølgelig også få din Skouvhuus strik i rød, orange og gul strik med striber og strikkede mønstre.

Find Skovhuus strik her: http://www.gundtoft.dk/varekatalog?brand=skovhus

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *