Dametøj Jakker Overtøj Sommerjakker

Sommerjakke til kvinder til både hverdag og aktivitet

sommerjakke-dame

Vi er aktive som aldrig før. Det er moderne ikke bare at spise sundt og tænke over sine kostvaner. Det er også moderne at tænke på sin krop og sørge for at holde den aktiv. Derfor er der mange der eksempelvis cykler eller går på arbejde. Og det kræver tøj, der ikke er for fint eller smart til at man kan være aktiv i det. Her får du inspiration til at finde en sommerjakke til kvinder, der både kan passe til hverdag og aktivitet.

Vind og vandtæt sommerjakke til kvinder

For det første skal en sommerjakke være i noget robust materiale og så skal jakken både være vind og vandtæt. Sommeren i norden holder hverken tørt eller vindstille og er man meget aktiv eller ude en del, så duer det ikke, at vinden fiser lige igennem sommerjakken eller at du bliver pladsvåd, efter 2 minutter i sommerregnen.

Derudover er det det lidt forskelligt, hvad man som kvinde gerne vil have sin jakke skal kunne:

– Du kan få dem i korte eller lange. Korte sommerjakker er gode, når du skal cykle. Lange sommerjakker er gode til eksempelvis gåture.

– Hætte: Så du kan holde hovedet tørt i regnvejr.

– Lommer: Inderlomme til mobil eller pung.

– Reflekser: Til når natten falder på.

Mange kvinder sætter også pris på, at der er flere varianter og designs at vælge imellem. Det kan du få hos Eventyrsport. Eventyrsport er en outdoor sportsbutik, der forhandler tøj og grej til både den aktive professionelle sportsudøver (eksempelvis klatring og vandring) og til dem, der bare godt kan lide god kvalitet. De forhandler eksempelvis Haglöf og Fjellräven.

Gå sommeren i møde med en dame sommerjakke

De mange lange kolde vinterdage er ved at være ovre. De kolde eftermiddage bliver langsomt skiftet ud med varmere eftermiddage. De kolde vinteraftener inden for bliver stille og roligt skiftet ud med lunere sommeraftener uden for. Når vinteren er forbi kommer sommeren altså. Når sommeren kommer må vi hertil klæde os efter denne nye sæson. Det vil sige, at vi skal skifte vores varme langt vinterjakke ud med en mere let og funktionel sommerjakke. Vi skal skifte vores varme vinterstøvler ud med et par lette og fine sommersandaler. Vi skal ikke længere gå med hue eller en varm hat, med i stedet skal vi finde en sommerhat frem som kan give os den hensigtsmæssige skygge for solen. Når en ny sæson begynder, skal vi altså være opmærksom på, at vores garderobe også skal være klar til at imødekomme denne nye sæson.

summer trecking photo
 

Find en hensigtsmæssig dame sommerjakke til sommerens lune dage

Når du skal finde det mest hensigtsmæssigt sommertøj til sommeren, kan du eksempelvis starte med at finde den helt rigtige dame sommerjakke. Hertil er det nemlig mange forskellige overvejelser, som du kan gøre dig, når du skal finde den helt rigtige slags dame sommerjakke. For det første kan du overveje, hvordan modellen skal se ud. Hertil kan du overveje om det skal være en dame sommerjakke, som skal være til brug i hverdagen og derfor mere praktisk. Eller om det skal være en dame sommerjakke, som skal bruges til de mere festlige lejligheder og derfor mere fin. Ud over dette kan du også overveje hvilken type farve, som du godt kunne lide din sommerjakke skulle være lavet i. Ud over disse to ting, skal du naturligvis også finde ud af hvilken størrelse, som din jakke skal være lavet i. Dette kan du naturligvis få hjælp til af eksempelvis en ekspedient i en butik.

Hvilken damejakke skal du have denne sommer?

Selvom det danske sommervejr kan vise sig fra sin gode side, så er det meget dristigt at håbe på, at man kan klare sig igennem sommeren uden en sommerjakke. Gårvejrsdage og kølige aftentimer er også en del af den danske sommer. Den går derfor ikke, de damer.

Hvilken jakke skal pryde dine sommergarderobe? Læs her om fire forskellige klassikere.

Damejakke nr. 1: Cowboyjakken

En cowboyjakke er den ultimative klassiker. Den har altid været et hit, og mon ikke den bliver ved med at være populær? Har man først investeret i en jakke af cowboy, og er man glad for den, så har man altid en jakke, der kan passe til det meste. Husk at vælg en vask, du kan lide.

Damejakke nr. 2: Læderjakken

Læderjakken sikrer dig det rå og stilsikre look. Du kan få mange lækre læderjakker af god kvalitet, men der er også mange billige modeller, hvor man ikke kan se, om det er ægte læder eller kunstlæder. Ved du derfor ikke, om du er typen, der kan klare en læderjakke, så nøjes med at købe en god billig model først. De fås i et utal af farver, men med en sort eller brun, går du aldrig galt i byen.

Damejakke nr. 3: Sommerstof

En helt almindelig, let og ”nede på jorden”-agtig sommerjakke klær alle. Find en mild sommerfarve eller sæt knald på klædeskabet. Man ser så sød ud i sommerjakke. Vælg en model, der er flot både åben og lukket. Det vil du blive glad for, hvis det danske vejr pludselig skulle vise sig at være varmere end forventet.

Damejakke nr. 4: Termojakken

Årets helt store modedille er den ternede termojakke, som både er rå, retro og lidt flippet. Du kan få den i mange naturfarver, og investerer du først i sådan en jakke, så er der fare for, at du ikke for brugt nogle af dine andre jakker igen. Du kan holde varmen, og du ser smart ud samtidig.

Der findes et stort udvalg af jakker til kvinder

Der er altid en god grund til at købe jakker til kvinder. Jakker til kvinder er lækre og rare at gå i, og så gør de enhver årstid lidt behageligere. Der findes mange forskellige slags jakker til kvinder: Der findes jakker til sommer, efterår, vinter og forår. Disse forskellige jakker har forskellige fordele og ulemper. Det er altid en god ide at klæde sig efter årstiden. Klæder man sig fornuftigt og efter årstiden, vil man også føle, at man har gjort et bedre køb.

En let sommerjakke

Sommerjakker er lette og skal være rare og luftige at bære. De må gerne beskytte mod det regnskyld, som man næsten altid kan vide sig sikker på, kommer. De skal altså være vandtætte. De seneste par år har vi oplevet mange regnskyld, der er kommet pludseligt, med heftige mængder af vand. De heftige mængder vand er svære at gardere sig imod, hvis ikke man bærer en fornuftig og tæt jakke. En jakke, der er ikke lavet i de rette vandskyende materialer, vil ikke kunne tage imod vandsøjletrykket. Men en sommerjakke er også let at have på: Det vil altså sige, at den har en let membran, som gør, at man kan komme af med den kropsvarme, som man har opsamlet. Det er en særdeles god ide, især under lummer og trykkende varme at bære en sådan jakke.

Den gode vinterjakke

En vinterjakke skal kunne noget andet, men også lidt det samme. Den må gerne være foret. For hvis den er foret, beskytter den mod kulde, og så ender man ikke ude på gaden med forfrysninger. En god vinterjakke er også vandtæt. For sne er som bekendt vand, og de kan let, hvis det kommer i store mængder trænge igennem de fleste jakker. En god vinterjakke er derfor også en sikker og isoleret jakke, der beskytter mod vand og vejr.

Share

1 thought on “Sommerjakke til kvinder til både hverdag og aktivitet”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *