Campingudstyr Outdoor udstyr Sovepose

Sov godt i naturen med en lækker letvægts sovepose

En sove er uundværlig på turen (foto: eventyrsport.dk)
En sove er uundværlig på turen (foto: eventyrsport.dk)

Da du slukker din lygte, ligger mørket sig øjeblikkeligt over dig, indtil dine øjne justerer sig til det. Ovenover dig lyser månen og de titusindvis af stjerner himlen op på den måde, som de kun kan gøre, når der ikke er lys fra menneskelig civilisation til at forstyrre synet. Og civilisation er der ikke noget af i mange miles omkreds. Som du ligger dig ned i din sovepose, og kigger op på den enorme stjernehimmel, bliver du overvældet af ærefrygt, og føler dig utrolig lille. Langsomt lulles du i søvn af den fjerne lyd fra græshopperne.
Oplevelser som denne er grunden til, at mange mennesker elsker at rejse ud i verden; tage på vandreture ude i naturen og føle sig i ét med den. Det er en tilbagevenden til det originale menneskes levemåde. Modsat vore forfædre, så er de færreste af os lige så vant til at leve i naturen. Det kræver ordentligt tøj, støvler, udstyr og ikke mindst en god sovepose.

En let sovepose er en god sovepose

Det kommer tit bag på folk hvor meget man skal bruge, hvis man skal leve ude i naturen i bare et par dage: Skiftetøj, regntøj, vand og mad kan nemt ende med at veje mange kilo, og derefter kan man så begynde at snakke om underbringelsesudstyr, til når man skal sove. Alt efter klima, kan man måske undvære teltet. En sovepose er derimod uundværlig. Men i takt med at flere ting kommer i tasken, bliver den tungere og tungere. Der må spares hvor spares kan, og derfor er letvægts soveposer en rigtig god måde at spare plads og vægt på. De fås i mange forskellige materialer og prislejer, og der skulle gerne være noget for enhver smag og til enhver lejlighed. Herefter begynder du så småt at være klar til at spænde tasken på ryggen, og bevæge dig ud i den store verden.

Skal du ud og sove i naturen? Så find den rigtige letvægts sovpose her

Bliv helt klar til turen med udstyr her:

Klar til teltturen? Luftmadras, soveposer og selvfølgelig et telt

Fjällräven Classic – bliv klar til vandringen

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *