Outdoor udstyr

Tag ikke dine smykker med på vandreturen

Vandretur med et hold af mennesker

Aktive ferier og vandring især er noget af det, der er stigende i popularitet. Ikke bare de små, bløde dagsvandringer i smukke og jævne omgivelser, men også de mere udfordrende og længerevarende ferier i det fri, hvor der skal kæmpes mod naturen og hvor du selv skal bære alt det, der skal bruges på turen og derfor skal være ekstra opmærksom inden du smider tasken over skulderen og tager det første skridt på vejen.

Pak fornuftigt – og med omhu

De fleste, der er glade for vandreture ved, hvordan man pakker tasken og, hvad der er godt at have med og hvor meget der er realistisk at skulle bære. Alligevel sker det ind imellem, at der bliver overset noget, der burde have været med i tasken eller, at vi kommer til at tage noget med, der ender med at blive til gene, selv om det ikke er noget, der mærkes i hverdagen.

Er du en af dem, der har en vielsesring eller et par øreringe, der sidder permanent i øreflipperne, så er det netop her du skal være opmærksom. For selv om de smukke smykker fra Smykke Mester sidder på din finger, i dine øreflipper eller omkring din hals i hverdagen, så kan de ende med at blive til stor gene, hvis du skal ud i på en længere vandretur. Sørg derfor altid for at lade smykkerne blive hjemme, når du skal på vandretur.

Hvorfor er smykkerne en dårlig ide?

Selv om du ikke mærker din ring eller din halskæde i hverdagen, så er det helt andre regler, der gælder, når du skal ud på en vandretur, hvor du skal gå lange stræk og bære din oppakning hele vejen.

Mange glemmer ringen på fingeren, men det er en rigtig dårlig ide, for den giver både vabler og kan sidde fast i græs eller grene på vejen og falder du kan det koste en finger, hvis der er langt ned. Derfor er det altid en god ide at lade ringen blive hjemme i smykkeskrinet, når du skal på vandring.

Det kan være fristende at hænge ringen i en kæde om halsen, når du ikke kan have den på fingeren, men heller ikke det er en optimal løsning. For igen er der risiko for at kæden bliver fanget i noget eller sætter sig, så den kommer til at gøre ondt og lave hul på huden.

Hvad gør du med smykkerne, når du er afsted?

Langt de fleste har et smykkeskrin, de kan opbevare smykkerne i, når de er på ferie og det er også en rigtig fin løsning. Man kan være fristet til at gemme eksempelvis en vielsesring i tasken sammen med nogle af de andre småting, der skal passes på. Oddsene for at den bliver tabt eller væk er dog rigtig store og derfor er det mere sikkert at lade den blive derhjemme sammen med den tilhørende halskæde og de fine ørestikker. Det er både lettere for dig og bedre for smykkerne.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *