Jakker Overtøj Tøj

The North Face softshell jakke er perfekt til den aktive

Lækker jakke (eventyrsport.dk)
En lækker softshell jakke (eventyrsport.dk)

Det bugner med udendørsmennesker i Danmark, og det er en dejlig udvikling. Det er godt for den enkelte, og det er godt for samfundet. Nogle mennesker er tilmed aktive: De løber, vandrer, cykler eller noget helt tredje. Motion er blevet det nye sort.

De fleste aktive udendørsmennesker har sandsynligvis opdaget, at aktiviteterne kræver godt udstyr – i hvert fald hvis man skal have det fulde udbytte. Det er ikke lige så sjovt at cykle, hvis man er gennemblødt af en forbipasserende byge. Det er ikke lige så sjovt at vandre eller løbe, hvis man er gennemblødt af sved.

Men hvad gør man så? Hvis man gerne vil have sveden ud, men samtidig ikke vil have den silende regn ind? Her er en softshell jakke perfekt. Den er uundværlig, fordi den dur til mange formål. Den er ikke fuldstændig regntæt, men den kan holde den spontane byge ude og sørge for, du ikke bliver gennemblødt. Samtidig kan du ånde gennem materialet, og derfor er den oplagt, når du skal være aktiv.

The North Face softshell er en oplagt kandidat

En softshell jakke er perfekt, når du skal være aktiv. En vandtæt jakke er nemlig for tæt, og derfor kan sveden ikke komme væk, når du får pulsen op. I stedet bliver du våd indefra, og det er ikke optimalt. En softshell er vindtæt, delvist vandtæt og åndbar. Det er tre gode ting kombineret i en.

Der findes selvfølgelig softshells til forskellige formål. Det er ikke en universel jakke, som kan det hele. Den rette model afhænger af formålet, og derfor er de fleste modeller skræddersyet til eksempelvis løb, ski, klatring, cykling eller dagligdag.

Så længe du er aktiv udendørs, så er en softshell et godt valg. The North Face er en oplagt kandidat, da de er specialiserede i udendørsbeklædning. Derfor er du sikker på høj kvalitet, hvis du vælger en softshell jakke fra amerikanske The North Face.

Se et stort udvalg af The North Face softshell jakker her

Se flere jakker:

En skijakke til mænd skal være strækbar

Find en flot og feminin dame vinterjakke

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *