Tasker

Toilettasker som et stykke af hjemmet på rejserne

Toilettasker findes i mange udgaver (foto eventyrsport.dk)
Toilettasker findes i mange udgaver (foto eventyrsport.dk)

At bære og bruge toilettasker er som at bære og bruge en del af en selv på ude på rejserne. Man tager en del af hjemmet med sig, når man tager ud og rejser med toilettasker. Toilettasker er nemlig tasker, der holder og støtter. Det er tasker, der minder en om noget større, ligesom de også minder en om noget, som er stabilt og støttende. Toilettasker er de sikre fundamenter på ellers vanvittige og spændende rejser, der tilbyder en hektisk og enorm mængde af oplevelser og minder. Minder og oplevelser, der som sådan drager og griber en, så man til sidst når et stadie af totalt nærvær, hvor man hverken tænker på det, der var derhjemme, eller det der kommer til at være derhjemme igen. Det er vel det, man i sidste ende søger af rejserne. En parallelverden, der ikke går parallelt, men som foregår indenfor rammer, der er totalt anderledes og usammenlignelige.

Rejsernes dynamik

Når rejserne tilbyder og støtter os, griber os og udforsker vores eksistenser for muligheder af andre livsindretninger, er toilettasker der for os som særlige perspektiver af hjemlighed, stabilitet og fundamental hygge. De er der som utrolige minder om en særlig levevis, der aldrig kan forlades helt. Man har sig sine morgenrutiner, der nok altid vil følge en. Ritualer fortæller os om os selv og vores fundamentale forhold til vores egen hygiejne. Her er toilettasker som sikre og stolte støtter i en verden af fluxus, i en verden, der stolt løber videre til næste oplevelse.

En støtte at værne om

Med toilettasker er man altså sikret en støtte, der er værd at holde fast i og holde om. Toilettasker er glimrende muligheder, der skal udforskes og gribes sådan, som de skaber et sikkert fundament af tryghed og nærvær i en ellers eventyrlig og anderledes situation.

 

Find en toilettaske her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *