Regntøj

Vær altid forberedt på vejret og tag en paraply med

Trægren meget tæt på i regnvejr

En af de bedste ting ved at bo i Danmark er at du kan bevæge dig rundt i naturen året rundt, naturligvis er det sådan at du skal forberede dig på at vejret kan skifte med meget kort varsel, og det på alle tider af året.

Men tænk en luksus og en frihed at kunne mærke vinden, lugte de friske blomster og græs når det er forår og sommer, og nyde varmen fra solens stråler.

Uheldigvis er det ikke sådan altid, selv om vi ganske vist ønsker os det, for vinden kan være kold, og give en uventet og uønsket chill-faktor, græs og blomster kan være erstattet af mudder og sjap, og den velsignede varme fra solen kan ændre sig til regn og måske under de rigtige forhold – sne.

Men hvad gør du så når nu naturen kalder, men du ikke har videre lyst til at komme igennem en længere gåtur som gennemblødt og gennemkold? Svaret er at du skal forberede dig, hvor den korteste vej til forberedelse er i form af en paraply, sværere behøver det ikke at være, og specielt fordi du kan få en gennemsigtig paraply, der går godt til selv de mest besværlige forhold.

En paraply til den festlige lejlighed

Hvis du har nogle store fester foran dig, og de kommer til at foregå under åben himmel, men det bliver på et tidspunkt af året hvor det kan forventes at vejret ikke altid arter sig som forventet, så er en gennemsigtig paraply en både fornuftig, billig og dekorativ forsikring at have med sig som reserve – hvis nu…

Samtidig vil det være noget der kan spille med på dit outfit, hvis det er let og sommerligt til lejligheden, så vil en stor, sort og meget omfangsrig paraply være en hæmsko, men i stedet være det der gør forskellen på succes og fiasko.

Se på det således, hvis der ikke sker noget, så er der ikke noget forgjort ved at lade den ligge i bilen.

Du kan naturligvis også forberede dig på anden måde

Det du skal starte med at gøre dig klart, det er hvad du skal lave og på hvilken tid af året det er, for det hele starter med at finde ud af hvad din basis-beklædning skal være, der er trods alt forskel temperaturmæssigt om det er sommer eller vinter.

Det anden er om du skal på en lang vandretur ved vintertide, eller en sommerfest under åben himmel, skal der en stor jakke oven i pakken, eller måske en hue for at hindre varmetabet fra hovedet.

Et andet rigtig godt råd er at se vejrudsigten efter i sømmene, og brug her gerne mere end en kilde, der er nemlig ikke altid sammenfald i hvad de forskellige vejrtjenester vælger at byde os, og selv hvis der er sammenfald – så er det absolut behæftet med usikkerheder, men mon ikke det er i vejrforudsigelsernes natur at de ikke er sikre på ret meget, og at det derfor fordrer at vi selv må forberede os på lidt af hvert.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *