Rygsæk

Vandrerygsæk – tag mere med, end du troede, du kunne bære

Lær at pakke din rygsæk optimalt (foto eventyrsport.dk)
Lær at pakke din rygsæk optimalt (foto eventyrsport.dk)

Man vil som regel gerne have pakket sin taske optimalt, når man skal ud at rejse. Det gælder uanset om man skal vandre i bjerge og pakke sine ting ud i et lille telt, eller om man skal finde de flotte festsko frem i New York. Det er irriterende, hvis man ikke kan finde det, man skal bruge, fordi det roder.

Irritationen er dog særligt noget, der kan komme på tale, når man er ude at vandre. Derfor er en vandrerygsæk en rigtig god ide. I en vandrerygsæk er der mange små rum, hvor undertøj og spisegrej kan lægges overskueligt hver for sig. Det er en fordel, hvis det for eksempel regner. Så slipper man for at hive tingene ud på den fugtige jord.

Vandrerygsække har også andre fordele end de praktiske fordelingsrum. En vandrerygsæk kommer i forskellige størrelser – med forskellig rumfylde – men det gælder altid, at de kan gå hen og blive tunge. Derfor er vandrerygsække udstyret med et bælte, der spændes rundt om maven. Når dette bælte spændes, fordeles noget af taskens vægt ned til hoften, det betyder, at du kan bære mere, end din ryg ellers ville have kunnet holde til. Så hvis du for eksempel både skal bære på sovepose, telt og liggeunderlag udover personlige remedier, er en vandrerygsæk en god løsning.

Vælg vandrerygsækken, der passer til dig

Mennesker kommer i mange størrelser, derfor kommer vandrerygsække i ligeså mange afarter. Det er altså ikke helt ligegyldigt, hvilken rygsæk du vælger at investere i.

Vandrerygsække har forskellige ryglængder og bredder. Der er nogle, der er specialiserede til høje mænd, andre til spinkle kvinder. Der er dog altid den mulighed, at man med bærestropperne kan gøre skulderlængden kortere eller længere. Det betyder for eksempel, at en rygsæk kan købes lidt stor til et barn, hvor stropperne er strammet ind i starten, men så kan udvides i takt med at barnet bliver større.

Find din vandrerygsæk

Share

3 thoughts on “Vandrerygsæk – tag mere med, end du troede, du kunne bære”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *